ISO 22935-2:2023

مواصفة قياسية دولية   الإصدار الحالي · اعتمدت بتاريخ ١٢ أبريل ٢٠٢٣

Milk and milk products — Sensory analysis — Part 2: Methods for sensory evaluation

ملفات الوثيقة ISO 22935-2:2023

الإنجليزية 23 صفحات
الإصدار الحالي
60.27 OMR

مجال الوثيقة ISO 22935-2:2023

This document specifies recommended methods for the sensory evaluation of specific milk and milk products. It specifies criteria for the sampling and preparation of samples and the assessment of the samples.

This document is suitable for application in conjunction with the sensory methodologies outlined in ISO 22935-1 | IDF 99-1 and other ISO or IDF sensory methodologies for specific situations and products.

Annex A provides international tables of common attributes, including terms in the official ISO languages English and French as well as equivalent terms in German and Spanish.

الأكثر مبيعاً

GSO 150-2:2013
 
مواصفة قياسية خليجية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 150-2:2013
GSO 150-2:2013 
مواصفة قياسية عمانية
فترات صلاحية المنتجات الغذائية - الجزء الثاني : فترات الصلاحية الاختيارية
OS GSO 2055-1:2015
GSO 2055-1:2015 
مواصفة قياسية عمانية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال
GSO 2055-1:2015
 
لائحة فنية خليجية
الأغذية الحلال – الجزء الأول : الاشتراطات العامة للأغذية الحلال

اعتمدت مؤخراً

OS 1658:2025:2025
 
مواصفة قياسية عمانية
أكياس القمامة المستخدمة لمرة واحدة
ISO 7718-2:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Aircraft — Passenger doors interface requirements for connection of passenger boarding bridge or passenger transfer vehicle — Part 2: Upper deck doors
ISO/IEC/IEEE 32430:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Software engineering — Software non-functional size measurement
ISO 10218-1:2025
 
مواصفة قياسية دولية
Robotics — Safety requirements — Part 1: Industrial robots